Güzellik

2019 Gelin Makyajı Trendleri

Yeni Sezonda Düğün Makyajı Nasıl Olmalı?

Göz ve ten rengine göre makyaj yapmak çok önemli. Düğününüze gelen herkes, “makyajın ne kadar güzel olmuş” yerine “ne kadar güzelsin” demeli. Son yılların trendi olan yok gibi makyaj akımı 2019 gelin makyajı trendlerinde  ön planda. Yüz tipiniz, ten renginiz, göz şekliniz ve göz renginiz kadar gelinliğinizin modeli ve düğünün yapılacağı mekan da makyaj seçiminiz için oldukça önemlidir. Kullanacağınız makyaj ürünleri ile örneğin kare yüz şeklinizi oval gösterebilir, elmacık kemiklerinize vurgu yaparak harika görünebilirsiniz. Bu sebeple yüz şeklinizi tanıyarak makyajınızı buna göre seçmeniz gerekir. Her gelin düğün günü muhteşem görünmek ister. Doğru gelinlik, saç ve makyajla bu görüntüyü elde etmeniz mümkün. Yazımızda yüz şeklinize uygun makyaj sırları ve 2019 gelin makyajı trendleri konusunu inceleyeceğiz.

2019 Yaz Makyaj Trendleri

Ten Makyajı

Gelin makyajında cildin mat ve solgun görünmesi yerine daha canlı ve sağlıklı görünmesi amaç olmalı. Ten ne kadar sağlıklı ve pürüzsüz görünürse uygulayacağınız makyaj o kadar kusursuz görünecektir.  2019 sezonunda moda olan ışıltıları ten makyajınızda yakalayabilmek için, fondöteninizin içerisine birkaç damla aydınlatıcı ekleyerek yüzünüze uygulayabilirsiniz.

Göz Makyajı

Bu sezonun trendi metalik ve pırıltılı renkleri far seçiminizde kullanabilirsiniz. Göz makyajında amaç gözleri ön plana çıkartmak olmalı. Gözleri ön plana çıkartmak için yarım eyeliner uygulaması öneriyoruz. Yarım eyeliner gözleri daha çekik ve belirgin gösterecektir. Uzun kirpikler de 2019 makyaj trendleri arasında. Kirpikleri ön plana çıkartmak için takma kirpik kullanılabilir. Takma kirpiklerinizin daha doğal görünmesi için, kirpik diplerini siyah farla doldurabilirsiniz.

Dudak Makyajı

Birkaç sezondur popüler olan mat dudak makyajı bu sezon yerini parlak dudaklara bırakıyor. Parlayan dudaklar için ruj üzerine parlatıcı kullanarak daha parlak ve dolgun görünümlü dudaklar elde edebilirsiniz. Gelin makyajında dikkat edilecek en önemli husus, doğallığı bozmamak olmalıdır.  Göz makyajında abartıya gidilecekse dudaklar, dudak makyajı patlayacak ise gözler nude tonlarda seçilmelidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu