Moda

2019 Modasının Boyfriend Jean Kombin Önerileri

Boyfrien Jean Pantolonların Doğru Kombinlenmesi

Son dönemlerde her mevsim severek kullandığımız boyfriend jean pantolonlar, özellikle maskülen giyim tarzını benimsemiş hanımların tercihi haline geldi. Erkek arkadaşımızın pantolonunu giymiş görünümü veren boyfriend jean kombin, doğru kullanıldığında oldukça şık ve tarz bir hava kazandırıyor. Doğru boyfriend Jean kombin ipuçlarını yazımızda paylaşıyoruz.

Büyük Beden İlkbahar Yaz Trendleri 2019

Boyfriend Jean Kombin

2019 Modasının Boyfriend Jean Kombin Önerileri

Free Still

Üzerine giyeceğimiz bol basic tshirtlerle günlük kullanıma olanak veren boyfriend pantolonları, paçalarını kıvırarak spor ayakkabılarımızla rahatça kombinleyebiliriz. Seçeceğimiz üst parçanın rengi ve desenine göre, stili çabuk değişen boyfriend pantolonlarımız, en şık mekanlarda bile tarz görünmemizi sağlayacaktır.

Boyfriend Jean Kombin

Badysuit Kombin

Sezonun en kadınsı parçalarından birini boyfriend jean ile kombinlemek harika bir fikir olacaktır. Kombinimiz özellikle altına seçeceğimiz ayakkabı ile günlük ya da gece kullanıma acık olur. Altına seçeceğimiz topuklu bir ayakkabı ile daha cezbedici ve tarz elde edebiliriz.

Boyfriend Jean Kombin

Crop Top Üstler

Özellikle jean pantolonumuzla bohem bir tarz yakalamak istiyorsak kısa üstler tercih edebiliriz. Günlük olarak oversize kısa üstleri, gece ışıltılı kumaşlarla tasarlanış crop top üstleri tercih edebiliriz.

Boyfriend Jean Kombin

Salaş Kombin

Boyfriend jean kombinimizi seçeceğimiz salaş bir hırka ile tamamlayarak güncel ve modern bir görünüm elde edebiliriz. Seçtiğimiz hırkanın kumaşı, kombinimizin gece yada gündüz kullanımını belirleyecektir. Aynı şekilde altına seçeceğimiz ayakkabının günlük kullanım yada geceye uygun olması da kombinimizi tamamlamak açısından önemlidir.

Boyfriend Jean Kombin

Klas Kombin

Jean kombinimizin tamamlayıcısı olarak spor ceketler kullanabiliriz. Yine maskülen bir görünüm elde etmek için kullanabileceğimiz bu kombin için seçeceğimiz topuklu ayakkabılar, tarzımızı feminen detaylarla canlandırmamızı sağlayacaktır.

Boyfriend Jean Kombin

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu