Magazin

2022 Ev Dekorasyon Trendleri Neler?

2022 İç Mekan Dekorasyonu

Tıpkı giyim, ayakkabı, aksesuar gibi ev dekorasyonunda da her sene yeni trendler ortaya çıkıyor. Farklı tarzlardan ve renklerden oluşan dekorasyon trendleri, zaman zaman kişiye özel tasarımlarla şenleniyor.  İnsanların farklı arayışları sezonlar arasında kimi zaman modern tasarımları, bazen de doğal ürünleri moda haline getiriyor. Peki 2022 ev dekorasyon trendleri neler? Detayları yazımızda saklı.

Bu sezon doğal ürünler yine revaçta. Başta şehir yaşamından sıkılmış insanlar olmak üzere çoğumuz yapay ortamlardan oldukça sıkıldık ve doğallığa yöneldik. Bu arayış da dekorasyon trendlerine yön verdi. Renklerden, kullanılan malzemeye kadar doğallık ev yaşantımızda görmek istediklerimiz. Kullanılan malzemenin geri dönüşümlü ve dayanıklı olması da gerekiyor. 2019 ev dekorasyon trendleri retro ve modern parçaların sentezini barındırıyor.

Sevdiğiniz Renklere Göre Karakter Analizleri

Ev Dekorasyon

2022 İç Mekan Dekorasyonu

Çiçek Desenleri Her Yerde

Çiçek desenli dijital baskı kumaşlar ve duvar kağıtları bu sezon her mevsim baharı yaşamamızı sağlayacak. Özellikle geleneksel desenli halı ve kilimler, bu sezon yerini çiçek bahçesine bırakıyor.

Geometrik şekiller

Özellikle banyo veya mutfakta geometrik desenli fayanslar kullanarak daha iddialı bir görünüm elde edebiliriz.  Geometrik desen trendini perde ya da kırlentlerde kullanmakta evinde büyük değişiklik yapmak istemeyenlerin tercihi olabilir.

Ev Dekorasyon

El Yapımı Detaylar

İnsanların doğayla daha fazla temas halinde olmaları için özellikle kil, seramik gibi topraklama elemanlarını bu sezon evlerimizde sıkça kullanacağız. Kullanacağımız doğal objelerde karmaşık detaylardan uzak durmalıyız.

Cibinlik

Yatak odalarımız 2019 da daha romantik olacak. Özellikle ahşap çıtalı yataklar üzerinde kullanacağımız cibinlikler bu senenin trendleri arasında.

Metal Objeler

Eski ve yeni sentezinin trend olduğu 2019, metal tonlar ve materyallerle detaylandırılıyor. Kullanacağımız ortamda doğal ürünleri ve metal aksesuarları dengeli bir şekilde dağıtmak, göz yorulmasını engelleyecek ve modern bir görünüm elde etmemizi sağlayacaktır.

Simsiyah

Özellikle banyolar siyaha bürünüyor. Ahşapla beraber kullanıldığında muazzam bir görünüm elde edebileceğimiz siyah banyolar, aynı zamanda gözü yormayacaktır.

Ev Dekorasyon

Püsküller

2022 ev dekorasyonu trendlerinde hemen hemen her alanda püsküller kullanılıyor. Baskın renklerle beraber kullanılan püskül detaylar ile dikkat çekici bir ev dekorasyonuna sahip olabiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu